Galatasaray-Lokomotiv Moskova Kural Hatası / Galatasaray'dan son dakika forvet atağı! Ze Luis imzaya - Galatasaray, rusya'nın lokomotiv moskova takımıyla oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle uefa'ya başvurdu.

Uefa avrupa ligi'nde perşembe günü liderlik koltuğunda oturan galatasaray, lokomotiv moskova'yı konuk etti. Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki iki numaralı organizasyonu uefa avrupa ligi'nde galatasaray ile lokomotiv moskova arasında oynanan . Hakem kural hatası mı yaptı? Hakemin, dmitry zhivoglyadov'a 2 kez sarı kart gösterip göstermediği ve kural hatası olup olmadığı spor camiasında geniş yankı uyandırdı. Uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı.

Galatasaray, rusya'nın lokomotiv moskova takımıyla oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle uefa'ya başvurdu. N'Doye Trabzon'da | NTV
N'Doye Trabzon'da | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Hakemin, dmitry zhivoglyadov'a 2 kez sarı kart gösterip göstermediği ve kural hatası olup olmadığı spor camiasında geniş yankı uyandırdı. Hakem kural hatası mı yaptı? Galatasaray, rusya'nın lokomotiv moskova takımıyla oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle uefa'ya başvurdu. Lokomotiv moskova maçındaki muhtemel kural hatasıyla ilgili olarak galatasaray, uefa'ya başvuru yapıp, hakem raporlarının açıklanmasını . Galatasaray, rusya'nın lokomotiv moskova takımıyla oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle uefa'ya başvurdu. Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki iki numaralı organizasyonu uefa avrupa ligi'nde galatasaray ile lokomotiv moskova arasında oynanan . Uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı. Uefa avrupa ligi'nde perşembe günü liderlik koltuğunda oturan galatasaray, lokomotiv moskova'yı konuk etti.

Galatasaray, rusya'nın lokomotiv moskova takımıyla oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle uefa'ya başvurdu.

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki iki numaralı organizasyonu uefa avrupa ligi'nde galatasaray ile lokomotiv moskova arasında oynanan . Galatasaray, rusya'nın lokomotiv moskova takımıyla oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle uefa'ya başvurdu. Hakem kural hatası mı yaptı? Galatasaray, rusya'nın lokomotiv moskova takımıyla oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle uefa'ya başvurdu. Lokomotiv moskova maçındaki muhtemel kural hatasıyla ilgili olarak galatasaray, uefa'ya başvuru yapıp, hakem raporlarının açıklanmasını . Uefa avrupa ligi'nde perşembe günü liderlik koltuğunda oturan galatasaray, lokomotiv moskova'yı konuk etti. Uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı. Hakemin, dmitry zhivoglyadov'a 2 kez sarı kart gösterip göstermediği ve kural hatası olup olmadığı spor camiasında geniş yankı uyandırdı.

Galatasaray, rusya'nın lokomotiv moskova takımıyla oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle uefa'ya başvurdu. Hakem kural hatası mı yaptı? Lokomotiv moskova maçındaki muhtemel kural hatasıyla ilgili olarak galatasaray, uefa'ya başvuru yapıp, hakem raporlarının açıklanmasını . Uefa avrupa ligi'nde perşembe günü liderlik koltuğunda oturan galatasaray, lokomotiv moskova'yı konuk etti. Uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı.

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki iki numaralı organizasyonu uefa avrupa ligi'nde galatasaray ile lokomotiv moskova arasında oynanan . N'Doye Trabzon'da | NTV
N'Doye Trabzon'da | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Lokomotiv moskova maçındaki muhtemel kural hatasıyla ilgili olarak galatasaray, uefa'ya başvuru yapıp, hakem raporlarının açıklanmasını . Galatasaray, rusya'nın lokomotiv moskova takımıyla oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle uefa'ya başvurdu. Hakem kural hatası mı yaptı? Hakemin, dmitry zhivoglyadov'a 2 kez sarı kart gösterip göstermediği ve kural hatası olup olmadığı spor camiasında geniş yankı uyandırdı. Uefa avrupa ligi'nde perşembe günü liderlik koltuğunda oturan galatasaray, lokomotiv moskova'yı konuk etti. Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki iki numaralı organizasyonu uefa avrupa ligi'nde galatasaray ile lokomotiv moskova arasında oynanan . Galatasaray, rusya'nın lokomotiv moskova takımıyla oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle uefa'ya başvurdu. Uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı.

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki iki numaralı organizasyonu uefa avrupa ligi'nde galatasaray ile lokomotiv moskova arasında oynanan .

Uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı. Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki iki numaralı organizasyonu uefa avrupa ligi'nde galatasaray ile lokomotiv moskova arasında oynanan . Galatasaray, rusya'nın lokomotiv moskova takımıyla oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle uefa'ya başvurdu. Hakem kural hatası mı yaptı? Lokomotiv moskova maçındaki muhtemel kural hatasıyla ilgili olarak galatasaray, uefa'ya başvuru yapıp, hakem raporlarının açıklanmasını . Hakemin, dmitry zhivoglyadov'a 2 kez sarı kart gösterip göstermediği ve kural hatası olup olmadığı spor camiasında geniş yankı uyandırdı. Galatasaray, rusya'nın lokomotiv moskova takımıyla oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle uefa'ya başvurdu. Uefa avrupa ligi'nde perşembe günü liderlik koltuğunda oturan galatasaray, lokomotiv moskova'yı konuk etti.

Galatasaray, rusya'nın lokomotiv moskova takımıyla oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle uefa'ya başvurdu. Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki iki numaralı organizasyonu uefa avrupa ligi'nde galatasaray ile lokomotiv moskova arasında oynanan . Uefa avrupa ligi'nde perşembe günü liderlik koltuğunda oturan galatasaray, lokomotiv moskova'yı konuk etti. Hakemin, dmitry zhivoglyadov'a 2 kez sarı kart gösterip göstermediği ve kural hatası olup olmadığı spor camiasında geniş yankı uyandırdı. Hakem kural hatası mı yaptı?

Uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı. Galatasaray'dan son dakika forvet atağı! Ze Luis imzaya
Galatasaray'dan son dakika forvet atağı! Ze Luis imzaya from iasbh.tmgrup.com.tr
Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki iki numaralı organizasyonu uefa avrupa ligi'nde galatasaray ile lokomotiv moskova arasında oynanan . Galatasaray, rusya'nın lokomotiv moskova takımıyla oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle uefa'ya başvurdu. Galatasaray, rusya'nın lokomotiv moskova takımıyla oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle uefa'ya başvurdu. Uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı. Hakemin, dmitry zhivoglyadov'a 2 kez sarı kart gösterip göstermediği ve kural hatası olup olmadığı spor camiasında geniş yankı uyandırdı. Uefa avrupa ligi'nde perşembe günü liderlik koltuğunda oturan galatasaray, lokomotiv moskova'yı konuk etti. Hakem kural hatası mı yaptı? Lokomotiv moskova maçındaki muhtemel kural hatasıyla ilgili olarak galatasaray, uefa'ya başvuru yapıp, hakem raporlarının açıklanmasını .

Lokomotiv moskova maçındaki muhtemel kural hatasıyla ilgili olarak galatasaray, uefa'ya başvuru yapıp, hakem raporlarının açıklanmasını .

Hakem kural hatası mı yaptı? Galatasaray, rusya'nın lokomotiv moskova takımıyla oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle uefa'ya başvurdu. Hakemin, dmitry zhivoglyadov'a 2 kez sarı kart gösterip göstermediği ve kural hatası olup olmadığı spor camiasında geniş yankı uyandırdı. Lokomotiv moskova maçındaki muhtemel kural hatasıyla ilgili olarak galatasaray, uefa'ya başvuru yapıp, hakem raporlarının açıklanmasını . Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki iki numaralı organizasyonu uefa avrupa ligi'nde galatasaray ile lokomotiv moskova arasında oynanan . Uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı. Galatasaray, rusya'nın lokomotiv moskova takımıyla oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle uefa'ya başvurdu. Uefa avrupa ligi'nde perşembe günü liderlik koltuğunda oturan galatasaray, lokomotiv moskova'yı konuk etti.

Galatasaray-Lokomotiv Moskova Kural Hatası / Galatasaray'dan son dakika forvet atağı! Ze Luis imzaya - Galatasaray, rusya'nın lokomotiv moskova takımıyla oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle uefa'ya başvurdu.. Galatasaray, rusya'nın lokomotiv moskova takımıyla oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle uefa'ya başvurdu. Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki iki numaralı organizasyonu uefa avrupa ligi'nde galatasaray ile lokomotiv moskova arasında oynanan . Uefa avrupa ligi'nde galatasaray'ın lokomotiv moskova ile oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara neden olan bir olay yaşandı. Lokomotiv moskova maçındaki muhtemel kural hatasıyla ilgili olarak galatasaray, uefa'ya başvuru yapıp, hakem raporlarının açıklanmasını . Uefa avrupa ligi'nde perşembe günü liderlik koltuğunda oturan galatasaray, lokomotiv moskova'yı konuk etti.